PASTELKOVNÍK JAKO ŽIVOTNÍ NUTNOST

11.06.2012 13:39

Minulý týden jsme poprvé v životě mé šestileté dcerky zažili hospitalizaci v nemocnici... Všechno dobře dopadlo, ale musím konstatovat, že nebýt PASTELKOVNÍKU, prožívala by to Deniska ještě hůř než to bylo.

PASTELKOVNÍK  nám zkrátil nekonečné hodiny čekání v čekárnách plných dalších (nudících se) dětí. A že nejedno dítko nakukovalo, co to má Deniska za kouzelnou taštičku plnou pastelek, omalovánek a bloků! A ozývalo se: "Mamí, já to chci takyyy!!!"

A co teprve na nemocničním pokoji, to byl pastelkovník stále otevřený... :-) (Kromě něj jsem musela do nemocnice přivézt i vlastnoručně šitý polštářek a slonečka)

Dokonce pan doktor z chirurgie si pastelkovník pochvaloval a možná si objedná jeden pro svou dcerku :-) (Zdravím Vás, pane doktore, a ještě jednou děkujeme! :-))

A tady jsou další dva nové kousky, které poputují k dětem mé kamarádky. Teď už je mi jasné, že lepší dárek než je pastelkovník dostat nemohou!!! Navíc se blíží prázdniny a s nimi cestování - to je pastelkovník spolehlivým průvodcem.

PASTELKOVNÍK PRO HOLČIČKU - S OBRÁZKY PEJSKŮ:

PASTELKOVNÍK PRO KLUKA - S OBRÁZKY MARŤÁNKŮ A ROBOTŮ:

Musím ještě podotknout, že nové pastelkovníky mají kapsičku na gumu a na ořezávátko a vůbec - jsou ještě "vymakanější" než ty dřívější :-). Více fotek najdete jako vždy v mé FOTOGALERII - SEKCE PASTELKOVNÍKY!!!!

—————

Zpět